Casa Seat ha celebrat el seu primer aniversari obert al públic. Durant aquest any, aquest espai multidisciplinari ha rebut més de 80.000 visites. A més, des de la seva inauguració, més de 10.000 persones han assistit als diversos actes i esdeveniments que h han tingut lloc. Així, aquest hub de mobilitat ha esdevingut un espai de referència a l’àmbit de la cocreació a la Ciutat Comtal. En total, s’hi han celebrat més de 200 actes i esdeveniments, i hi han anat diverses personalitats de l’àmbit institucional, la cultura, l’esport i la mobilitat.

Segons Wayne Griffiths, president de la companyia, «Casa Seat ha esdevingut un espai de referència a la ciutat». En aquest sentit, Griffiths assegura que les instal·lacions són «un punt de trobada per la cultura urbana, la tecnologia, l’oci i la mobilitat».

Casa Seat, un espai obert a la ciutadania i la cultura

Casa Seat ha fet un any de vida en un dels moments més complicats de la història recent. Tanmateix, la pandèmia no ha estat obstacle perquè l’equipament acollís un gran nombre d’actes i esdeveniments. A més, aquesta oferta d’activitats ha estat fortament marcada per la diversitat i la pluralitat. Així doncs, s’han realitzat actes institucionals, com ara la reunió entre els alcaldes de Barcelona (Ada Colau) i Milà (Giussepe Sala). També s’hi han celebrat actes relacionats amb la mobilitat, com per exemple la presentació de l’estudi Auto Mobility Trends.

Altrament, per Casa Seat han passat grans personalitats de l’àmbit acadèmic. A tall d’exemple, John Moavenzadeh, director de Mobilitat Urbana del MIT; la Dra. Mamphela Ramphele, copresidenta del Club de Roma i activista pels drets humans; o Rémi Parmentier, activista ambiental i cofundador de Greenpeace.

Estigues al corrent de l’oferta cultural i d’activitats de la Casa Seat al seu lloc web.