L'Automotive Talent Show compta amb la col·laboració del Consorci de Formació Professional d'Automoció
L’Automotive Talent Show compta amb la col·laboració del Consorci de Formació Professional d’Automoció | CIAC

El 19 de novembre de 2021 tindrà lloc la primera edició de l’Automotive Talent Show. Es tracta d’un esdeveniment organitzat pel Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC). Aquesta jornada servirà com a punt de trobada entre el jove talent i la indústria de l’automoció a Catalunya. La primera edició de l’Automotive Talent Show se celebrarà de manera presencial al Circuit de Barcelona-Catalunya. Pots obtenir la teva entrada en aquest enllaç.

En aquest espai els visitants podran gaudir de ponències, sessions de networking i estands informatius amb empreses del sector. A més, hi haurà sortejos, foodtrucks i música en directe. D’altra banda, l’Automotive Talent Show acollirà els CIAC Talent Awards. Es tracta d’uns premis a les millors propostes presentades a la Plataforma de Talent del CIAC.

CIAC Talent Awards

En els CIAC Talent Awards, els participants s’enfrontaran a reptes reals plantejats per les empreses de l’automoció catalana. En total, es podrà guanyar fins a 5.000 euros en premis i 25.000 euros en beques. Es podrà participar en cinc categories diferents:

  • Premi Nova Oportunitat de Negoci.
  • Premi Innovació Tecnològica.
  • Premi Eco-Friendly.
  • Premi Disrupiu.
  • Premi Background Check.

En cadascuna d’aquestes categories, el guanyador o guanyadora obtindrà un premi en metàl·lic de 1.000 euros. Hi podran participar estudiants de Formació Professional (Grau Mitjà, Grau Superior i Dual), de Grau universitari, Màster, Doctorat i Postgrau. Per tal de competir-hi, cal enregistrar-se com a membre al web del CIAC, accedir a la Plataforma de Talent del CIAC i completar alguns dels reptes plantejats per les empreses. La data límit per presentar les respostes és el 20 d’octubre a les 14:00 hores. Consulta tota la informació i les bases del concurs a la pàgina web oficial.

Consulta l’agenda completa de l’Automotive Talent Show

A més dels CIAC Talent Awards, l’Automotive Talent Show acollirà un gran nombre d’activitats. Per exemple, taules rodones sobre l’estat del sector i el paper de les dones a l’automoció. També s’hi celebraran diverses xerrades i ponències. En aquestes intervencions, hi participaran experts i professionals de l’automòbil, com ara Belén Garcia, pilot d’F4, Albert Fàbrega, comentarista de Fórmula 1, o Andy Soucek, pilot d’automobilisme.

Totes aquestes activitats tindran lloc a diversos espais repartits pel Circuit de Barcelona-Catalunya. Així, a la Sala CIAC se celebraran les taules rodones, la benvinguda institucional i les intervencions dels participants dels CIAC Talent Awards. Tanmateix, també tindran lloc multitud d’activitats en altres punts del circuit, com ara el paddock o la zona de pit lane. Consulta aquí l’agenda completa de cadascun dels espais.

La primera edició de l’Automotive Talent Show està organitzada pel CIAC. A més, compta amb la col·laboració activa d’altres entitats, com ara el Consorci de Formació Professional d’Automoció. Per això, si encara tens dubtes sobre la jornada, no dubtis en posar-te en contacte amb el Consorci mitjançant aquest formulari.