El workshop, organitzat per ACCIÓ i l'Smartech Cluster, serà gratuït i tindrà un format online
El workshop, organitzat per ACCIÓ i l’Smartech Cluster, serà gratuït i tindrà un format online

 

ACCIÓ, Agència per la Competitivitat de l’Empresa i l’Smartech Cluster han organitzat el workshop Marketplace de solucions Indústria 4.0 per als sectors automoció, metal·lúrgic, electrònica, maquinària i béns d’equip. En aquesta sessió s’exploraran les aplicacions i possibilitats que la Quarta Revolució Industrial ofereix a aquests sectors. Al taller, diversos experts professionals d’aquests àmbits  faran una breu presentació dels usos concrets que la Indústria 4.0 té a les seves empreses.

Aquest workshop es troba emmarcat dins del projecte Marketplace de solucions d’Indústria 4.0 impulsat per ACCIÓ. En una sola sessió, aquests tallers presenten solucions, iniciatives i productes reals relacionats amb la Indústria 4.0.

El taller repassarà les aplicacions de la Indústria 4.0 a l’automoció i altres sectors

Així, en aquesta sessió es presentaran solucions d’Indústria 4.0 aplicades als sectors automoció, metal·lúrgic, electrònica, maquinària i béns d’equip, que estan ja disponibles avui en dia a Catalunya. Especialment, aquelles presents a les pimes, i relacionades principalment amb àmbits com la transformació digital, automatització, robotització industrial, intel·ligència artificial i anàlisi de dades.

Durant el workshop, diversos professionals també mostraran el seu punt de vista sobre l’evolució de les seves empreses cap a la Indústria 4.0. A més, els ponents respondran a les preguntes dels assistents. ACCIÓ també destinarà un espai d’aquest acte a informar sobre els ajuts dels quals disposen les pimes per a assolir aquesta necessària transformació digital.

Quan se celebrarà el workshop d’ACCIÓ i com puc inscriure-m’hi?

El taller estarà disponible de manera online i gratuïta el divendres 14 de maig del 2021, de 09.30 h a 11.45 h. Tothom qui estigui interessat es podrà inscriure a través del següent formulari. L’acte resultarà d’especial interès per a les empreses (sobretot les pimes) dels sectors automoció, metal·lúrgic, electrònica, maquinària o béns d’equip.

Si vols més informació sobre aquest esdeveniment, pots consultar el programa en format PDF. En cas que tinguis més dubtes, també pots posar-te en contacte amb ACCIÓ mitjançant el telèfon 695 357 068, o bé al correu dmarco@gencat.cat.