Consorci de Formació Professional d'Automoció

5a edició del Míting d'Auto

Demà a partir de les 19:00 hores al Mercat de les Flors de Barcelona tindrà lloc la 5a edició del Míting d’Auto. Es tracta d’un dels esdeveniments de referència del sector de l’automoció a tot l’Estat, organitzat pel Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC). Així, el Míting d’Auto serveix com a punt de trobada per les principals companyies i institucions de la indústria i la cadena de valor. Al mateix temps, l’esdeveniment serveix com a escenari dels Premis CIAC, guardons que posen en valor l’aportació de les empreses membres del clúster.

Demà, doncs, el Mercat de les Flors acollirà el gran colofó a la gran setmana del CIAC. I és que per a escalfar motors prèviament a la gran cerimònia de demà, el clúster català ha organitzat diverses activitats durant la setmana. Avui s’han presentat al Port de Barcelona diverses innovacions estratègiques de l’àmbit de la mobilitat. Un dia abans, es va organitzar una visita al Centre de Formació Professional d’Automoció de Martorell, de la mà de la Universitat Politècnica de Catalunya. Tanmateix, serà el dimecres quan tingui lloc l’acte principal. T’agradaria assistir-hi? Aconsegueix les teves entrades en aquest enllaç. No t’ho pots perdre!

Què oferirà el Míting d’Auto?

Durant el Míting d’Auto es portaran a terme diverses conferències, xerrades i activitats relacionades amb l’automoció. Per exemple, l’empresa catalana GEDIA mostrarà les futures tecnologies i grans capacitats de producció en el mercat de components lleugers i de xassís. D’altra banda, altres companyies com Mitsubishi Electric o SEAT exposaran els seus avenços en matèria de competitivitat, estratègia i productivitat.

Endemés,  el Míting d’Auto serà escenari un altre cop dels Premis CIAC. Es tracta d’uns guardons que reconeixen les companyies que impulsen la competitivitat al sector de l’automòbil. El 2019, l’empresa Zanini Auto Grup, amb seu a Parets del Vallès, va emportar-se el Premi CIAC a la Millor Empresa d’Automoció de l’any. Tanmateix, caldrà esperar un any més per saber quina companyia serà premiada amb aquest guardó en la 5a edició del Míting d’Auto.

Agenda

A les 19:00 hores tindran lloc les acreditacions. Mitja hora més tard, a les 19:30 hores, la presentadora Elsa Anka i el president del CIAC, Josep Maria Vall, faran la benvinguda institucional.

La primera conferència s’iniciarà a les 19:50 hores. Serà la xerrada Afrontar el futur amb optimisme, presentada per Víctor Küperrs, conferenciant sobre actitud, passió i entusiasme.

Al cap de mitja hora, a les 20:20 hores, començarà una de les activitats principals d’aquesta 5a edició del Míting d’Auto: una taula rodona amb grans personalitats dels sectors de l’automoció, la mobilitat i la logística. Seran Daniel Crespo, rector de la UPC, David Martín, managing director de GEDIA, Lluís Prats, head of Automotive, Roro, SSS & Bulk Division del Port de Barcelona, i Marc Riera, president de l’Agrupació Future: Fast Forward i gerent de Compres Nous Projectes i Estratègia de SEAT. A més, l’acte estarà conduït i moderat per Josep NadalCluster manager del CIAC.

Posteriorment, es lliuraran els Premis CIAC 2022, en les següents categories:

  • Premi CIAC Millor productivitat industrial
  • Premi CIAC Millor estratègia d’innovació
  • Premi CIAC Millor pla d’internacionalització
  • Premi CIAC Millor empresa d’automoció

Finalment, a les 21:05 hores el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, farà la cloenda de l’acte, seguida d’un còctel més sopar.