Consorci de Formació Professional d'Automoció

L'IoT Solutions World Congress se celebrarà entre el 10 i 12 de maig a la Fira de Barcelona Gran Via
L’IoT Solutions World Congress se celebrarà entre el 10 i 12 de maig a la Fira de Barcelona Gran Via | IoTSWC

Un total de trenta empreses catalanes participaran en els espais dels quals la Generalitat disposarà a la propera edició de l’IoT Solutions World Congress (IoTSWC). En aquest esdeveniment, les companyies podran exposar les seves solucions i propostes més innovadores. El saló tindrà lloc entre el 10 i 12 de maig a la Fira de Barcelona Gran Via. A l’IoTSWC, la Generalitat habilitarà diversos espais mitjançant ACCIÓ, agència del Departament d’Empresa i Treball; i el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori.

En el marc de l’IoT Solutions World Congress, ACCIÓ organitzarà els Industry 4.0 Tech Tours. Es tracta d’itineraris de 90 minuts en els quals ACCIÓ mostrarà les principals tendències i tecnologies de l’IoTSWC. Aquests tours inclouen visites guiades als estands de les companyies amb solucions més innovadores dels àmbits de la Indústria 4.0 i la manufactura avançada. A més, es donarà informació perquè els visitants puguin gaudir al màxim de la seva estada al congrés. Les inscripcions als Industry 4.0 Tech Tours encara estan obertes en aquest enllaç.

Les empreses catalanes que seran presents a l’IoT Solutions World Congress

De les trenta empreses catalanes representades a l’IoT Solutions World Congress, una vintena se situaran al pavelló de la Generalitat organitzat per ACCIÓ. Aquí compartiran els seus projectes més innovadors associats a les tecnologies de la Indústria 4.0. Per exemple, la Internet of Things o la robòtica col·laborativa. Aquestes empreses són: ModPow, Airbox, Solve Digital, WiBee Smilics Technologies, Deep Solutions, Pick Data, CTTC, IthinkUPC, CVC, Digital Smart Group, Integral Innovation Experts, Nice People at Work, Eurecat, MCSystems, Vottun, Sigma Industrial Precision, Steema Software, I2CAT, CIT UPC i EndePro Software.

D’altra banda, el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori tindrà un altre espai propi que acollirà una desena de companyies del país. En aquesta zona, anomenada Catalonia.AI Demo Zone i situada al Hall 4, hi tindran llocs demostracions de diversos productes i serveis relacionats amb la intel·ligència artificial. Les deu empreses que tindran presència en aquest espai són: Centre de Visió per Computador (CVC), Datision, Gmv, Herta Security, Idneo Technologies S.A.U., Indeep Vision S.L., Omnios, Pal Robotics, Pickletech i Ulbios.

Networking amb empreses internacionals

A banda dels Industry 4.0 Tech Tours, ACCIÓ també organitzarà un Brokerage Event en el marc de l’’IoT Solutions World Congress. Es tracta d’una activitat de networking que facilitarà reunions bilaterals, presencials i en línia, d’uns 20 minuts. L’objectiu d’aquestes sessions serà que els empresaris i empresàries catalanes estableixin nous contactes i trobin socis locals i internacionals. Gràcies a això, les companyies del país podran desenvolupar projectes tecnològics i empresarials cooperatius.

El Brookerage Event de l’’IoT Solutions World Congress és una de les activitats organitzades en el marc del projecte Enterprise Euripe Network (EEN). Aquesta iniciativa europea donarà suport a més de 5.500 pimes catalanes per impulsar el seu desenvolupament als àmbits de la digitalització, la sostenibilitat i la resiliència.